Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Събития

Работилница „Добра Кариера, Добър Живот“

JobTiger и Нестле България имат удоволствието да Ви поканят да станете част от Работилница „Добра Кариера, Добър Живот“, организирана по повод откриването на 16-тото издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата” 2017 – Добра Кариера, Добър Живот.

Работилницата ще се проведе на 7-ми март 2017г. (Вторник) от 10:00 часа в Интерпред – СТЦ София, бул. „Драган Цанков“ 36, с участието на:

  • Светлозар Петров, Управител на JobTiger;
  • Емануел Артур, Изпълнителен директор на Нестле България;
  • Aделина Костова, Мениджър Човешки ресурси България и Мениджър Управленско развитие Зона ЕМЕНА;
  • Професионалисти Човешки ресурси на Нестле България и JobTiger;
  • Младежи, студенти и ученици.

Програмата на събитието ще бъде разделена в два модула. В първата част висшият мениджмънт и служителите на Нестле България и JobTiger ще разкажат за своя кариерен път и ще дадат на младежите съвети за успешен кариерен старт. По време на втория практически модул – Работилница „Готовност за работа“ с HR експерти от двете компании, участниците ще имат възможност да получат кариерни съвети, консултации за подготовка на успешно CV, позитивен дигитален отпечатък, каналите за търсене на работа или свободни стажантски позиции, LinkedIn профил и други.

„Национални дни на кариерата” се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт, с традиционната подкрепа на Нестле България. През 2017 г. форумът отново ще се проведе в седем града: София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив, в периода 14 март – 5 април 2017 г.

За повече информация:  http://national.careerdays.bg/.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Leave a Reply