Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung представи иновациите си в интелигентните електроуреди на CES 2017

4 януари 2016 г. – Samsung Electronics представи няколко революционни моделa интелигентни електроуреди по време на изложението CES 2017 в Лас Вегас. Най-новият хладилник Family Hub 2.0, смарт системата за пране FlexWash ™ + FlexDry ™ и прахосмукачката POWERbotTM бяха част от иновациите, които бяха демонстрирани на щанда на компанията.

Подобрена функционалност, интеграция на приложения и гласов контрол

Хладилникът Family Hub 2.0 значително подобрява функционалността и управлението на покупките чрез разширена и интуитивна интеграция на различни приложения. Потребителите имат възможност да следят наличностите на хранителните продукти благодарение на камери, разположени в хладилника. Снимки на тези продукти могат да бъдат добавяни към функцията за създаване на списъци за пазаруване, както и да бъдат закупени онлайн. В допълнение, приложението за рецепти Recipe значително улеснява кулинарното изживяване в кухнята с помощта на функции, с които потребителите могат да слушат инструкциите за готвене, да увеличават шрифта на текста или да избират рецепти от цял свят.

Family Hub 2.0 подобрява и комуникацията в семейството. Благодарение на 21,5-инчовия LED сензорен екран, който служи като интерактивно дигитално табло, всички членове на семейството могат да споделят снимки, да променят графици и да оставят бележки в реално време, независимо къде се намират. Всичко това се извършва бързо и лесно, директно от смартфон чрез приложението Family Hub.

Напредналата гласова технология на Samsung също бе интегрирана в голяма част от приложенията на Family Hub 2.0, за да осигури повече удобство в кухнята. Потребителите могат да използват гласови команди, за да проверяват часа и времето навън, да добавят продукти към списъците за пазаруване, да поръчват онлайн, да управляват графици и списъци със задачи, както и да контролират различни приложения.

Хладилникът Family Hub има вече две награди за иновации от CES − Family Hub 1.0 бе награден през 2016 г., докато Family Hub 2.0 бе отличен тази година в категориите за домакински електроуреди и софтуер/потребителски интерфейс.

Интелигентна 4 в 1 система, която трансформира дома

Samsung представи и революционната система за пране FlexWash™ + FlexDry™ в рамките на CES 2017. Моделът предлага две перални и две сушилни в една система. FlexWash™ + FlexDry™ се отличава с набор от основни технологии на Samsung, включително SuperSpeedTM, PowerFoamTM и Vibration Reduction Technology (VRT), и предлага най-съвременното и гъвкаво решение за изпиране, за да отговори на нуждите на модерното семейство.

FlexWash™ разполага с две отделения за пране, които се отличават с уникални функционалности. Отделението с предно зареждане е със 140 литра вместимост – най-голямото в своя клас – и се използва за нормално и по-обемно пране. Същевременно, отделението с горно зареждане има приблизително 30 литра вместимост и е предназначено за изпиране на по-малки количества пране, отделно от основното. Потребителите могат едновременно да използват и двете отделения при различни настройки.

Сушилнята FlexDry™ също се отличава с основна част за по-обемно пране, както и с уникално отделение, разположено в горната част на уреда, специално предназначено за сушене на деликатни тъкани чрез контролирана струя топъл въздух. Основното отделение използва технологията MultiSteam на Samsung, която освежава и дезинфекцира дрехите, редуцира миризмите и мачкането на тъканите.

Системата FlexWash™ + FlexDry™ съдържа интелигентни функции, които позволят на потребителите да контролират уредите с помощта на смартфон и приложението Samsung Smart Home.

FlexWash™ + FlexDry™ също беше отличен на наградите за иновации на CES 2017, продължавайки поредицата от победи, сред които са ActivewashTM през 2015 г. и AddWashTM през 2016 г.

Елегантен дизайн и мощност при почистването

Samsung Electronics обяви и най-новия представител на своята иновативна и популярна серия прахосмукачки-роботи POWERbotTM – VR7000. Моделът се отличава с невероятна всмукателна сила и стилен дизайн. POWERbotTM – VR7000 разполага с няколко интелигентни технологии, които управляват автоматизацията на уреда. Благодарение на функциите Visionary Mapping™ Plus и FullView Sensor™ 2.0, POWERbotTM – VR7000 създава пълна карта на дома, помни контурите на всяка стая и сама се насочва към мръсните участъци, избягвайки препятствията по пътя.

Intelligent Power Control автоматично регулира нивото на мощност и оптимизира функциите за почистване, в зависимост от вида на повърхността. Както много други от домакинските електроуреди на Samsung, прахосмукачката-робот POWERbotTM – VR7000 може да бъде дистанционно управлявана с помощта на мобилно устройство. Потребителите могат да използват смартфон или друго мобилно устройство, за да включват или изключват уреда, да създават графици за почистване и да проверяват местата, които вече са били почистени.

POWERbot™ – VR7000 бе наградена от CES за елегантния нов дизайн и способността да почисти дори и най-труднодостъпни места.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com

Leave a Reply