Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung представи нов революционен саундбар на CES 2016

Аудио продуктите от ново поколение на Samsung внасят динамичен и поглъщащ 3D саунд в дома

София, 5 януари 2016 г. – Samsung Electronics, лидерът на пазара за техника за домашно забавление, обяви своето ново портфолио от аудио продукти, което включва революционен саундбар с Dolby Atmos® технология и подобрения на моделите от сериите високоговорители Wireless Audio 360.

Новата гама от аудио продукти на Samsung е създадена, за да възпроизведе впечатляващ звук и така да предложи аудио изживяване от ново поколение. Посетителите на изложението CES 2016, което се провежда в Лас Вегас, САЩ, могат сами да чуят звука на новите аудио модели и да се запознаят с много нови иновативни продукти за забавление на щанда на Samsung – #11906.

Сандубарът се свързва безжично със субуфера и задните говорители, за да предложи лесно за инсталация и практично аудио решение за дома. Дизайнът на модела елиминира нужната от поставянето на таванни говорители за създаването на 3D звук.

 

Надграждайки своята серия аудио високоговорители Wireless Audio 360, Samsung показа богат избор от нови цветове и шарки на моделите от серията, които са създадени, за да допълнят стила на всяка стая. Благодарение на патентовата от Samsung технология Ring Radiator, високоговорителите могат да се поставят във всяка част от стаята и пак да я изпълнят с богат и балансиран звук.

С новите аудио продукти Samsung значително улеснява потребителите при управлението на тяхната музика. Високоговорителите от серията Wireless Audio 360 могат да се управляват от чувствителния на допир интерфейс чрез почукване или прекарване на пръста върху интерфейса. Потребителите получават допълнителен контрол с новите приложения за смарт часовниците Gear S2 и Gear S и новата версия на приложението Samsung Multiroom за смартфони и таблети. Сериите Wireless Audio 360 предлагат също и нови функционалности за дома, включително звукови известия и настройки за домашно кино.

Моделът R5 от сериите Wireless Audio 360 е сред отличените продукти за иновации от CES 2016.

Leave a Reply