Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung представи стилните, мощни и практични нови предложение от серията Galaxy A

03 януари 2016 г. – Samsung Electronics представи най-новите устройства от серията Galaxy А. Достъпни в Европа в два варианта – 5.2-инчовия А5 и 4.7-инчовия А3 – новите Galaxy A смартфони предлагат красив дизайн, подобрена камера, както и функции, които осигуряват удобство в живота на потребителите.

„Ние в Samsung винаги се стремим да гарантираме, че нашите клиенти имат най-модерните продукти на пазара. Най-новата Galaxy A серия е доказателство за това. Ние интернирахме нашия уникален подход към дизайна, както и най-любимите функции на потребителите на Galaxy устройствата, които осигуряват добавена стойност, без компромис по отношение на стила“, каза ДиДжей Кох, президент на Mobile Communications Business на Samsung Electronics.

Galaxy A серията се отличава с метален корпус и 3D стъклен заден панел, вдъхновени от първокласния дизайн в портфолиото на Samsung. С елегантна камера и Home бутон, устройствата предлагат изчистен дизайн и удобство при употреба. Новите Galaxy A смартфони идват в България в три стилни цвята, включително Black Sky, Gold Sand, и Peach Cloud. 

Улавянето на моментите и създаването на трайни спомени никога не е било по-лесно с новите устройства Galaxy A, благодарение на подобрената основна и предна камера. Прогресивната технология на заснемане вече предлага супер точен автофокус, осигурявайки ярки и ясни снимки, дори при условия на ниска осветеност.

Селфито никога не е било толкова лесно. Докоснете екрана на произволно място, за да правите селфи снимки с висока резолюция и използвайте дисплея като предна светкавица за по-светли изображения. Камерата на Galaxy A предлага и опростен потребителски интерфейс, който позволява бързата смяна на режимите и филтрите, които добавят различни ефекти към снимките. Потребителите могат също да използват и специални режими, като Food Mode, за да оптимизират и подобрят цвета и контраста на избрани кадри.

Последните предложения от серията Galaxy A са разработени, за да отговорят на ежедневните нужди на потребителите, и се отличават с някои от най-популярните функции, налични в Galaxy S7:

  • За първи път серията Galaxy A предлага сертификат IP68, като по този начин устройствата са устойчиви на дъжд, пясък и прах и потребителите могат да ги вземат със себе си почти навсякъде.
  • По-дълготрайният живот на батерията означава, че потребителите могат да останат свързани по-дълго време, докато функцията Fast Charging им дава възможност да заредят тяхното устройство на пълна мощност по-бързо от всякога. Серията Galaxy А се отличава и с USB Type-C порт за лесно свързване.
  • Функцията Always on Display позволява на потребителите да проверяват най-важните известия без да „събуждат“ устройството, спестявайки време и живот на батерията.
  • Повече вътрешна памет и microSD слот с поддръжка до 256GB, благодарение на които потребителите могат да създават и запазват съдържание без никакви притеснения.

В България новите Galaxy A устройства ще бъдат налични в големите търговски вериги в началото на февруари. За повече информация, моля посетете www.samsungmobilepress.com

Leave a Reply