Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Спорт

Samsung свързва света с Летните олимпийски игри с официалното приложение Рио 2016

София, 5 август Samsung Electronics, световен олимпийски партньор в категорията „Безжично комуникационно оборудване“, обяви, че официалното приложение Рио 2016 вече е достъпно за сваляне.
Приложението Рио 2016, което е създадено в сътрудничество с Организационния комитет на Олимпиадата в Рио, ще предостави набор от функции, за да помогне на потребителите по-добре да се насладят на тазгодишните Олимпийски игри, включително график на игрите, информация за местата и събитията, резултатите, класация по брой медали, и повече актуализации в реално време във всички олимпийски и параолимпийски спортове.
Приложението Рио 2016 дава на потребителите достъп до информация за всички състезания в игрите, заедно с актуализации на всяка минута. Можете също така да се проверяват олимпийски и световни рекорди, плюс конкретни подробности за всички дисциплини, спортисти, отбори и места в Олимпиадата, както и официалните новини на Международния олимпийски комитет (МОК).
Апликацията не само предоставя цялата необходима информация за Олимпийските игри, но също така може да бъде персонализирана, така че потребителите да могат да се съсредоточат върху най-важното за тях. Всеки може да избере да получава резултати и съобщения, на базата на любимите си страни, спортове или атлети, както и информация за началото на събития, резултати и медали.
В допълнение, приложението има „Samsung Zone“, която предоставя информация за дейностите на Samsung в игрите, както и за Galaxy X Olympics, обслужване на клиенти и въведение в приложението Samsung Members.
Само няколко дни преди церемонията по откриването на Олимпийските игри, Samsung Electronics предостави 12,500 мобилни телефона от лимитираната линия Galaxy S7 Edge Олимпийски игри за спортистите, състезаващи се в Рио. Смартфоните от специалната серия са предназначени да помогнат на олимпийците да подчертаят техните изживявания в Рио и да общуват с приятелите и семейството си по целия свят по-удобно.
Това е десетото поредно издание на Олимпийските игри, на което Samsung е официален партньор, използвайки своите технологии и иновации да помогне на служители, спортисти и фенове. Samsung се ангажира да продължи да споделя олимпийския дух за едно по-добро бъдеще, като глобалната кампания за Олимпиадата в Рио поставя в своя център постоянството на атлетите, които никога не се отказват в името на това да постигнат значим напредък чрез слогана #НаправиНевъзможното / #DoWhatYouCan’t.

Можете да изтеглите официалното приложение Рио 2016 от Galaxy Apps (Mobile), Google Play Store, Apple App Store и Windows App Store. Приложението е на разположение на английски, португалски, испански, френски, китайски, японски и корейски.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.
###

Leave a Reply