Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung ще демонстрира решението си за виртуална реалност в Пловдив, с иновативна кампания и предизвикателство

Кампанията „Предизвикай страха“ има за цел да помага на хората да преодолеят страха си от високо и от говорене пред публика с помощта на Samsung Gear VR

София, 15 декември 2015 г. – Тази сряда и четвъртък (16 и 17 декември) в Mall Plovdiv, Samsung България ще направи демонстрация на решението си за виртуална реалност Gear VR. Събитието е част от кампанията „Предизвикай страха“ #BeFearless, която има за цел да помогне на хората да се изправят срещу страха си от високо и от говорене пред публика. На 16 и 17 декември между 12:00 и 20:00 ч. в зоната за хранене на Mall Plovdiv, всички желаещи ще могат да се потопят в света на виртуалната реалност и да предизвикат не само страховете си, но и разбирането си за иновативно забавление.

По време на събитието, потребителите могат да изпробват две приложения, които са разработени специално за решението за виртуална реалност Gear VR. Първото се състой от серия видео тренинги, които превеждат потребителя през няколко различни сценария, които предизвикат страх от високо като летене с хеликоптер, разходка по ръба на небостъргач и други. Второто приложение е насочено към тези, които имат страх от говорене пред хора. Тренингите, които са част от него, поставят потребителя в различни ситуации, от интервю за работа през случаен разговор в заведение, до презентация пред мениджмънта на компания.

Цялото съдържание предлага 360-градусово 3D зрително изживяване, което се доближава максимално до реалността. За всеки от страховете участниците могат да избират съдържание, което представя разнообразни ситуации с различна степен на трудност, като за всяка от ситуациите могат да се преминат до 3 нива на трудност.

Кампанията „Предизвикай страха“ #BeFearless стартира на 04 декември в София, където над 380 човека предизвикаха страха си от високо и от говорене пред хора. След София, кампанията посети Бургас (12-13 декември), където над 300 се потопиха във виртуалната реалност, ще премине през Пловдив (16-17 декември) и ще приключи в София на 19-20 декември. „Предизвикай страха“ е част от глобалната платформа на Samsung Launching People, която тази година се провежда в 12 държави, включително България.

На 22 декември от всички участвали в кампанията, които ще преминат през Samsung зоните, ще бъдат изтеглени на случаен принцип двама финалисти – по един за всеки от двата вида страх. Те ще преминат допълнителна подготовка и ще се изправят пред още едно вълнуващо предизвикателство. За страха от височини това ще бъде разходка с малък самолет над Рила, а за страха от говорене пред публика, финалистът ще има възможност да участва в истинско представление на импровизационен театър с реална публика и голяма сцена.

Хората могат да проследят развитието на кампанията „Предизвикай страха“ #BeFearless на корпоративната страница във Фейсбук на Samsung Bulgaria.
Глобалната платформа на Samsung Launching People стартира през 2013 г. и има за цел да помага на хората не само да използват технологиите, за да разгърнат пълния си потенциал, но и да използват технологиите, за да постигнат реална промяна в обществото. Научете повече за програмата на http://www.samsung.com/launchingpeople.

Leave a Reply