Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung Electronics поставя нов стандарт в индустрията с новата PRO Plus microSD карта памет с капацитет 128GB

Новата 128GB карта памет съчетава максимална скорост с най-големия капацитет наличен за пазара и е предназначена за смартфони, дронове, камери и други мобилни устройства

София, 22 декември 2015 г. – Samsung Electronics представи най-новия си модел карта памет – microSD картата PRO Plus 128GB. PRO Plus има капацитет 128GB и използва решението на Samsung MLC NAND, което я прави картата с най-голям капацитет и най-бърза скорост на трансфер на данни в момента на пазара. PRO Plus 128GB е подходяща за екшън камери, дронове, смартфони и DSLR фотоапарати с възможност за запис на съдържание в 4K резолюция.

Новата microSD карта с капацитет 128GB на Samsung е предназначена за употреба със съвременните мобилни устройства като смартфони и екшън камери. Тя осигурява на потребителите най-високия клас решение, което бързо и безпроблемно може да записва видео, снимки и друго мултимедийно съдържание в ултрависока резолюция.

„С бързото развитие новите технологии като екшън камери и дронове, потребителите очакват все повече от своята картапамет,“ каза Ун-Со Ким, старши вицепрезидент на Branded Product Marketing, Memory Business на Samsung Electronics. „Ние наблюдаваме все по-бързото увеличаване на видео съдържанието с 4K резолюция, което създава растяща нужда от карти памет с по-голям капацитет и по-висока скорост на трансфер на данни. Пускането на PRO Plus128GB microSD е резултат на решението на Samsung винаги да създава най-добрите карти памет, които отговарят на бързо променящите се нужди на съвременните потребители. Новият продукт също ще утвърди нашата лидерска позиция на пазара на карти памет, от Samsung.”

Картата PRO Plus 128GB microSD е най-новият модел от продуктовата линия PRO Plus, част от която са и първите на пазара карти памет с капацитет 32GB и 64GB, представени през май 2015 г. Новата 128GB microSD карта е базирана на технологията с изключително високо качество MLC NAND и покрива стандартите за скорост на трансфер на данни UHS-I Speed Class 3 (U3) и Speed Class 10. По този начин моделът предлага най-бързата скорост на четене 95MB/s и запис 90MB/s в индустрията.

PRO Plus 128GB microSD е идеална за смартфони и таблети от висок клас. Картата покрива изискванията по отношение на сигурност, капацитет, производителност и надеждност на новите аудио и видео устройства, особено екшън камери и дронове. Новата карта памет разполага с всичко необходимо, за да записва професионални снимки и видео в 4K UHD резолюция. На нея може да се запише до 3 часа и 50 минути видео в ултрависока резолюция и 16 часа и 20 минути видео във Full HD резолюция. Картата може да побере до 10 940 снимки или 30 670 песни според изчисленията на Samsung.

Картата памет е съвместима с всяко устройство снабдено със стандартен microSD слот и осигурява четири нива на защита на данните – защита на картата от намокряне (IEC 60529, IPX7); устойчивост на високи и ниски температури; защита от рентгенови лъчи; и защита от магнитни лъчи. Моделът се предлага с 10 години гаранция и издържа на температури от -25°C до 85°C в работен режим и на температури от -40°C до 85°C, когато не се използва. Записаните данни няма да пострадат, ако картата премине през рентген и ще издържи на магнитно поле със сила 15 000 гауса – еквивалента на силен ядрено-магнитен резонанс.

Samsung ще предложи новата microSD карта памет PRO Plus 128GB в повече от 50 страни, включително в Китай, Европа, Южна Корея, САЩ и други региони. За повече информация за картите памет на Samsung: www.samsung.com/memorycard

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтери, медицинско оборудване, мрежови системи и полупроводници и LED решения Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Leave a Reply