Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung Electronics представи иновативни технологии за климатизация по време на изложението Mostra Convegno Expocomfort 2016

Новият касетъчен климатик 360 Cassette, DVM Chiller и VRF системите DVM S 30HP и DVM S Eco 14HP използват последните иновации при ОВК решенията

Милано, Италия – 16 март 2016 г. – Samsung Electronics демонстрира своите най-нови ОВК технологии по време на изложението MCE (Mostra Convegno Expocomfort) 2016. В рамките на събитието компанията представя на европейския пазар водещия в индустрията касетъчен климатик 360 Cassette, DVM Chiller, следващо поколение VRF система – DVM S 30HP (kW) и новата система за централна климатизация мини VRF – DVM S Eco 14HP (kW). В съчетание, тези ОВК иновации ще трансформират сектора като подобрят енергийната ефективност и производителността, и намалят нужното пространство за инсталация и времето, необходимо за охлаждане.

„Това са най-новите ОВК технологии на Samsung, които представихме и демонстрирахме в България преди около месец на специално събитие, част от европейската обиколка на т.нар. Samsung Innovation Tour. Убедени сме, че с тези технологии ще отговорим на нуждите на потребители и ще задоволим търсенето на пазара. Всички продукти са вече достъпни за българските потребители и при интерес могат да бъдат поръчани“, заяви Христина Петрова, мениджър „Системи за професионална климатизация”, Samsung България.

В рамките на изложението MCE 2016 Samsung ще представи специални продуктови презентации, които ще бъдат водени от техническите експерти на компанията на павилиона на Samsung (зала 15, щанд P31 S40) – най-големият на изложението, простиращ се на 800m². Посетителите ще видят решенията за климатизация, поставени в четири различни среди – търговска, хотелска, офис и домашна среда. Освен това клиентите ще могат да се запознаят с най-новите тенденции при концепцията „Интернет на нещата“ в секцията Smart Home, които допълнително демонстрират дигиталните иновации на Samsung.

Samsung получи признание за четири решения от инициативата на MCE „Efficiency & Innovation Path 2016“, която отличава усилията на компаниите в областите изследвания, иновации и енергийна ефективност. Инициативата „Efficiency & Innovation Path 2016“ на MCE се провежда в партньорство с Миланския политехнически университет. Тя има за цел да помогне на посетителите на изложението да намерят най-ефективния и иновативен продукт на пазара.

Две от четирите представени решения за климатизация на Samsung бяха отличени от MCE с наградата „Над клас А“ (Beyond Class A). Двата продукта са:

– Efficiency & Innovation Path : касетъчният климатик 360 Cassette и Samsung DVM Chiller
– Efficiency & Innovation Path, „Над клас А“: Samsung DVM S 30HP и 8-полюсен инвертор (UG9AJ3090FER) на Samsung

Климатик с 8-полюсен мотор
Един от новите продукти, които компанията представя за пръв път на европейския пазар са климатиците с 8-полюсен мотор. Новата серия климатици на Samsung са проектирани така, че да консумират по-малко електроенергия и да предложат невероятен комфорт. Моделите са снабдени с много напредничава технология под формата на първия в света 8-полюсен мотор, който е поставен в дигиталния инверторен компресор. Новата серия на Samsung осигурява 43% по-бързо охлаждане при 68%* по-ниска консумация на енергия спрямо конвенционалните климатици.

Leave a Reply