Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung Galaxy S8 | S8+ в още два нови цвята

07 юни 2017 г. – Samsung Electronics обяви, че новият Samsung Galaxy S8 е вече наличен на българския пазар в още два ексклузивни цвята –  Син корал  и Ледено сребристо. Новите цветове са вдъхновени от природата и следват последните модни тенденции, гарантирайки стил и елегантност.

Galaxy S8 е най-ярката звезда е екосистемата на Samsung, която предлага широко портфолио от продукти и услуги, надграждайки Galaxy изживяването от първокласна мобилна производителност и свързаност. Новите Gear 360, Gear VR с контролер и Level Box Slim са само част от най-актуалните технологични устройства от екосистемата на компанията.

„Ние, в Samsung, сме фокусирани върху формирането и надхвърлянето на стандартите при мобилното изживяването, доставяйки достъпност и най-високо качество. Нашата екосистема осигурява на потребителите по-ангажиращи и поглъщащи изживявания – независимо дали са VR, аудио или видео“, каза Кирил Николов, ръководител „Мобилна дивизия“ към Samsung България.

Висококачествено 360-градусово съдържание с Gear 360

За първи път Gear 360 предлага създаването на 4K видео за по-завладяващо и реалистично дигитално съдържание. Двата двойни fisheye обектива на камерата са оборудвани с 8.4-мегапикселови сензори и F2.2, гарантирайки невероятни снимки с висока резолюция.

Gear 360 доразвива иновативните технологии и услуги на Samsung, като предлага лесно и удобно споделяне, преглеждане и редактиране на съдържание. Потребителите могат без усилие да запазват 360-градусово видео в стандартен формат за по-лесно да споделяне. В допълнение, Gear 360 въвежда споделянето на съдържание в реално време. Когато потребителите синхронизират устройство със съвместим смартфон или компютър, Gear 360 им дава възможност да споделят своите изживявания на живо в платформи като Facebook, YouTube или Samsung VR.

Още по-завладяващо VR изживяване с новия Gear VR

Samsung Gear VR с контролер, задвижван от Oculus, разширява виртуалната екосистема на Samsung и помага на потребителите да се наслаждават на поглъщащо VR изживяване.

Контролерът се отличава с ергономичен, извит дизайн и предлага лесно управление с една ръка и по-добра интеракция при минимално движение на главата, осигурявайки оптимално удобство и забавление.

Gear VR с контролер предлага 42-милиметрови лещи със 101-градусов зрителен ъгъл и напреднала технология за корекция на изкривените изображения, за да гарантира първокласно визуално изживяване и да намали до минимум възможността за неразположение при движение. Устройството поддържа  микро USB и USB Type-C порт с конвертор. Освен това, контролерът може лесно да бъде прикрепен към шлема, когато не е в употреба.

Level Box Slim: Ново „ниво“ при колоните

Най-новото допълнение към аудио серията на Samsung, Level Box Slim, се отличава с компактен дизайн и мощно звукоизвличане. Преносимият размер на Level Box Slim  (148.4 x 79 x 25.1мм, 236г) осигурява повече удобство на потребителите, позволявайки лесното и носене в една ръка. Колоната е изключително подходящ аксесоар за всякакви ситуации, независимо къде се намирате.

Устройството разполага и с вградена поставка и IPX7 сертификат за защита от вода, дъжд и сняг. Мощната 2600mAh батерия на колоната осигурява до 30 часа възпроизвеждане на музика и може да бъде използвана като портативно зарядно устройство.

В допълнение към 8W колоната, която доставя балансиран звук на закрито и открито, Level Box Slim се отличава и с микрофон, който позволява провеждането на телефонни и конферентни разговори без помощта на смартфон. Технологиите за намаляване на шума и премахване на ехото, интегрирани в микрофона, спомагат за гладката и ясна комуникация навсякъде.

Samsung DeX: Надеждно десктоп изживяване

Samsung DeX е уникално решение, което позволява на потребителите на Galaxy S8 да използват устройството като настолен компютър, осигурявайки удобна и безопасна работа. Със Samsung DeX, потребителите могат лесно и бързо да достигат до различни приложения, да сърфират в мрежата, да изпращат съобщения и редактират данни директно от смартфона си.

Благодарение на DeX, Galaxy S8 позволява работата с клавиатура и компютърна мишка, както и лесното преминаване през прозорците в браузъра и регулиране на размера. Освен че осигурява по-висока производителност, решението е съвместимо с Microsoft Office и мобилните приложения на Adobe.

Освен в Син корал  и Ледено сребристо, Samsung Galaxy S8 се предлага и в цветовете Среднощно черно и Сива орхидея. Устройството е налично в търговската мрежа на трите оператора и в големите вериги магазини за електроника. Повече информация за Samsung Galaxy S8 може да намерите тук: http://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s8/phone-plus/

 

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

Leave a Reply