Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Web Impression studio обявява специални отстъпки през февруари и март 2015

София, България – 24ти Януари 2015 – Мениджърът на Web Impression studio, обяви, че потребителите могат да получат 5% отстъпка на всяка поръчка 300-500лв. и 10% намаление на всички поръчки над 500лв. през целия февруари и март 2015 г. Фирмата е лидер в изработването на сайтове, иновативните уеб дизайн решения и Интернет рекламата. Клиентите могат да получат безплатни консултации, заедно с предложение за дизайн от висок клас.
„Ние искаме нашите клиенти да получат висококачествен уеб сайт, който не просто да представи услугите на фирмата ви, но и да накара потребителите да се доверят на вашата фирма, да повярват във вас, и да станат постоянни ваши клиенти“-, казва мениджърът на Web Impression studio.
Web Impression studio е специализирана в изработването на динамични уеб сайтове, в изработването на сайтове за вашия бизнес.
„Иновацията, която сме въвели от тази година, е изработването на уеб сайтове за мобилни устройства. През последните години стана все по-актуално всеки сайт да има и мобилна версия и да се отваря добре на всякакви видове устройства: мобилни, таблети и т.н. И това не е някаква прищявка, това се налага от самата реалност, от самия пазар.“ – споделя мениджърът на Web Impression studio.
Цените за изработване на сайтове за мобилни устройства е сравнително по-висока, но трафикът, който можете да получите е десетки пъти по-голям в сравнение с това, ако имате обикновен сайт, който не се отваря на всички видове устройства и браузери.
Затова мениджърът на фирмата препоръчва горещо на всичките си клиенти именно този тип сайтове – „ Фирмата ви ще бъде открита много по-лесно в интернет пространството, ако сайтът ви има т.нар. „resposive design“ т.е.“отзвичив уеб дизайн““.
Фирмата предлага и възможност за разпространяването на вашия сайт в Интернет пространството. Интернет рекламата: рекламата в Google, Facebook, Abv.bg (Adwise) и др. е неизменна част от разпространяването на вашия сайт в Интернет. Мениджърът на Web Impression studio съветва клиентите си след изработването на сайт, той да бъде рекламиран както в Google, така и в социалните мрежи.
„Интернет рекламата в Google, Facebook, Adwise, e един лесен и бърз начин вашият бизнес или нов продукт да бъде промотиран и да достигне бързо до крайния клиент.“ – казва мениджърът на Web Impression studio.
Web Impression studio предоставя уникална възможност на клиентите си да се възползват от отстъпките през месец февруари и март.
За повече информация, обадете се на 0885 248 121 или посетете www.internetreklamabg.com.

За Web Impression studio
Web Impression studio е специализирана в изработването на сайтове, уеб дизайна и Интернет рекламата. Намира се в София и обслужва клиенти основно от гр. София и района.

Leave a Reply